krullenkapper groningen

Krullenkapper Groningen

Ben jij op zoek naar een krullenkapper in Groningen? Dan ben je bij Krullenkapper Groningen aan het juiste adres! Heb jij krullen of wil jij graag krullen? Krullenkapper Groningen helpt jouw hiermee. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in krullen. Wij zijn gevestigd in Delfzijl en Groningen maar wij krijgen ook klanten van buiten Groningen bij onze winkel. Naast behandelingen geeft Krullenkapper Groningen ook tips & tricks, schrijven wij blogs en nieuwtjes over krullen. Voor de ideale krullen salon in Groningen kan je dus terecht bij ons de Krullenkapper Groningen.

Wat is een Krullenkapper?

Een Krullenkapper is een kapper die gespecialiseerd is in krullen. Wij behandelen slag tot kinky krullen. ‘Iedereen met een beweging in het haar is welkom’. Wij krijgen vaak de vraag of wij ook slagen en golven in het haar behandelen, het antwoord is ja! Wij hebben veel ervaring met kroeshaar en aangezien medewerkers in ons bedrijf zelf type 3b/c hebben, kunnen wij ook goed advies geven op het gebied van producten en haarroutines.

Wat doet de Krullenkapper Groningen?

In de Salon bieden we verschillende behandelingen aan. Bij alle behandelingen maken we gebruik van natuurlijke (eigen) producten volgens de CG-Methode. Dus zonder sulfaten, parabenen en siliconen en dus Curly Girl vriendelijk. Het begint bij een speciale droge knipbeurt tot een hersteltreatment om je krullen weer terug te toveren. Vaak krijgen we klanten die door het blonderen en stijlen van het haar hun krullen flink hebben beschadigd. Wat wij dan doen is een stappenplan maken voor de komende paar weken en dat steeds bijhouden. Ben jij benieuwd naar onze natuurlijke behandelingen? Stuur ons een e-mail naar info@krullenclub.nl

krullenkappers groningen

Wat doet de Krullenkapper Groningen Krullenclub nog meer?

Naast het speciaal knippen van de krullen en behandelen van de krullen maken we ook mooie creaties met natuurlijke krullen voor een speciale gelegenheid. Ga je trouwen of heb je een verjaardag, dan kan je bij ons terecht voor een mooi kapsel naar wens.

Wat wij ook doen is speciaal advies geven voor jouw krullen. Vaak krijgen we ouders met hun kinderen die krullen hebben maar er weinig mee kunnen. Dan plannen wij een afspraak in en bespreken wij samen wat beter kan en welke producten goed zijn voor dat type krul. Wil jij ook een adviesgesprek? Stuur ons een e-mail info@krullenclub.nl.

Laat je krullen knippen in één van onze vestigingen

Wij hebben 2 vestigingen in de provincie Groningen, namelijk de Krullenclub in Delfzijl en de Krullenspa in Groningen. In beide salons kan je terecht voor het knippen van je krullen en in de Krullenspa zijn we gespecialiseerd in treatments met de focus op gezonden krullen.

Ga voor meer informatie naar onze websites www.krullenclub.nl of www.krullenspa.nl

Duizenden krullenbollen gingen je voor!

De afgelopen jaren hebben wij al duizenden krullenbollen geholpen met hun krullen. Onze klanten komen vanuit heel Nederland speciaal naar ons toe. Ook krijgen wij regelmatig klanten uit België en Duitsland!

Heerlijk relaxed , no stress and the best place for your curls. Hele goede feedback om hoe om te gaan met krullen. Voor volwassenen en Kids een echte aanrader!!! Heb je krullen? Boek een behandeling no regrets!!
Helena
Supergoede kapsalon, kundige mensen, veel tips en adviezen gekregen en als klap op de vuurpijl, blijk ik een bos prachtige krullen te hebben.
Neeltje
Goede ervaring gehad voor de eerste keer bij een krullenkapper. Eindelijk een goede vorm in mijn haar en goed advies. Het was ook nog eens gezellig, deze dame doet duidelijk haar werk met plezier en weet ook wat ze doet!
Nikita