Krullenkapper Groningen

Ben jij op zoek naar een krullenkapper in Groningen? Dan ben je bij Krullenkapper Groningen aan het juiste adres! Heb jij krullen of wil jij graag krullen? Krullenkapper Groningen helpt jouw hiermee. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in krullen. Wij zijn gevestigd in Groningen maar wij krijgen ook klanten van buiten Groningen bij onze winkel. Naast behandelingen geeft Krullenkapper Groningen ook tips & tricks, schrijven wij blogs en nieuwtjes over krullen. Voor de ideale krullen salon in Groningen kan je dus terecht bij Krullenkapper Groningen.

Wat is een Krullenkapper?

Een Krullenkapper is een kapper die gespecialiseerd is in krullen. Wij behandelen slag tot kinky krullen. ‘Iedereen met een beweging in het haar is welkom’. Wij krijgen vaak de vraag of wij ook slagen en golven in het haar behandelen, het antwoord is ja! Wij hebben veel ervaring met kroeshaar en aangezien medewerkers in ons bedrijf zelf type 3b/c hebben, kunnen wij ook goed advies geven op het gebied van producten en haarroutines.

Wat doet de Krullenkapper Batoel?

In de Salon bied ik verschillende behandelingen aan. Bij alle behandelingen maak ik gebruik van natuurlijke (eigen) producten volgens de CG-Methode. Dus zonder sulfaten, parabenen en siliconen en dus Curly Girl vriendelijk. Het begint bij een speciale droge knipbeurt tot een hersteltreatment om je krullen weer terug te toveren. Vaak krijg ik klanten die door het blonderen en stijlen van het haar hun krullen flink hebben beschadigd. Wat wij dan doen is een stappenplan maken voor de komende paar weken en dat steeds bijhouden. Ben jij benieuwd naar onze natuurlijke behandelingen? Stuur ons een e-mail naar info@krullenclub.nl.

Wat doet de Krullenkapper Batoel nog meer?

Naast het speciaal knippen van de krullen en behandelen van de krullen maak ik ook mooie creaties met natuurlijke krullen voor een speciale gelegenheid. Ga je trouwen of heb je een verjaardag, dan kan je bij mij terecht voor een mooi kapsel naar wens.

Wat ik ook doe is speciaal advies geven voor jouw krullen. Vaak krijg ik ouders met hun kinderen die krullen hebben maar er weinig mee kunnen. Dan plannen wij een afspraak in en bespreken wij samen wat beter kan en welke producten goed zijn voor dat type krul. Wil jij ook een adviesgesprek? Stuur ons een e-mail info@krullenclub.nl.

Bekijk ook