Droog krullen knippen

Droog krullen knippen

Heb jij droge krullen en wil je die laten knippen door een specialist in Groningen? Dan ben je bij krullenkapper Groningen aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in behandelingen voor krullen. Naast behandelingen geeft Krullenkapper Groningen ook tips & tricks, schrijven wij blogs en nieuwtjes over krullen. Voor de ideale krullen salon in Groningen kan je dus terecht bij Krullenkapper Groningen.

Droge krullen

Als je droog krullend haar hebt vermijd dan voortaan shampoo en was je haar één keer per week met conditioner.

Wanneer je droge krullen hebt en je ze wilt kammen kan je deze ook onder de douche kammen. Doe dit wel nadat je conditioner in je haar hebt gedaan.

Krullenkapper Groningen

Welkom bij dé krullenkapper van Groningen. Mijn naam is Batoel, de krullenspecialist van de Krullenclub. Ik behandel slag tot kinky krullen. ‘Iedereen met een beweging in het haar is welkom’. Ik krijg vaak de vraag of ik ook slagen en golven in het haar behandel, het antwoord is ja! Ook heb ik veel ervaring met kroeshaar en aangezien ik zelf type 3b/c heb , kan ik ook goed advies geven op het gebied van producten en haarroutines. Ben jij op zoek naar een kapper die naast het behandelen ook advies op maat kan geven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Behandelingen

Als eerste vind ik het één-op-één advies super belangrijk. Niet een drukke chaotische kappersbezoek, maar een rustig uurtje met veel tips en advies. Ook ben ik erachter gekomen dat klanten het super erg waarderen als ze elke keer door dezelfde haarspecialist behandeld worden en daarom ben ik ook de enige medewerker in de Salon. Naast het één-op-één advies vind ik het ook belangrijk dat er genoeg tijd beschikbaar is voor een klant. Je gaat uiteindelijk niet om de 3 week naar de kapper als je krullen hebt en daarom reserveer ik altijd minimaal 1 uur voor een klant, zo kunnen wij in alle rust alles goed bespreken met een kopje koffie of thee. Rust en tijd dat zijn dus twee van de belangrijkste dingen binnen het krullengebeuren, maar wat dacht je van persoonlijk advies op maat.

Lees meer…