Curlys kapper

Curlys kapper

Ben jij op zoek naar een Curlys kapper speciaal voor krullenbollen? Dan ben je bij Krullenclub aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in krullen. Wij zijn gevestigd in Groningen maar wij krijgen ook klanten van buiten Groningen bij onze winkel. Naast behandelingen geeft Krullenkapper Groningen ook tips & tricks, schrijven wij blogs en nieuwtjes over krullen. Voor de ideale krullen salon in Groningen kan je dus terecht bij Krullenkapper Groningen.

Wat is een Krullenkapper?

Een Krullenkapper is een kapper die gespecialiseerd is in krullen. Wij behandelen slag tot kinky krullen. ‘Iedereen met een beweging in het haar is welkom’. Wij krijgen vaak de vraag of wij ook slagen en golven in het haar behandelen, het antwoord is ja! Wij hebben veel ervaring met kroeshaar en aangezien medewerkers in ons bedrijf zelf type 3b/c hebben, kunnen wij ook goed advies geven op het gebied van producten en haarroutines.

Wat doet de Krullenkapper Batoel?

In de Salon bied ik verschillende behandelingen aan. Bij alle behandelingen maak ik gebruik van natuurlijke (eigen) producten volgens de CG-Methode. Dus zonder sulfaten, parabenen en siliconen en dus Curly Girl vriendelijk. Het begint bij een speciale droge knipbeurt tot een hersteltreatment om je krullen weer terug te toveren. Vaak krijg ik klanten die door het blonderen en stijlen van het haar hun krullen flink hebben beschadigd. Wat wij dan doen is een stappenplan maken voor de komende paar weken en dat steeds bijhouden. Ben jij benieuwd naar onze natuurlijke behandelingen? Stuur ons een e-mail naar info@krullenclub.nl.

Wat biedt de Krullenkapper Batoel jou aan?

Als eerste vind ik het 1 op 1 advies super belangrijk. Niet een drukke chaotische kappersbezoek maar een rustig uurtje met veel tips en advies. Ook ben ik erachter gekomen dat klanten het super erg waarderen als ze elke keer door dezelfde haarspecialist behandeld worden, en daarom ben ik ook de enige medewerker in de Salon. Naast het 1 op 1 advies vind ik het ook belangrijk dat er genoeg tijd beschikbaar is voor een klant. Je gaat uiteindelijk niet om de 3 week naar de kapper als je krullen hebt en daarom reserveer ik altijd minimaal 1 uur voor een klant uit mijn tijd, zo kunnen wij in alle rust alles goed bespreken met een kopje koffie of thee. Rust en tijd dat zijn dus twee van de belangrijkste dingen binnen het krullengebeuren, maar wat dacht je van persoonlijk advies op maat.

Bekijk ook